HTML

a fruzsinak a blogja.

Friss topikok

Linkblog

lábtörlőmön üldögél aladdin..

2008.08.02. 13:11 fruzs.

10 nap van hátra  szigetig.. (és iron maidenig)

rátaláltam egy angol oldalon egy szigetes fórumra és dicsérték. tökjó =D már nagyon várom. áááá

ma ahogy hazaértem anyáék rám támadak a házzal kapcsolatban.. ahová költözni fogunk. vagy azzal volt a bajuk, hogy miért akarok piros szobát vagy azzal, hogy a maradék szobát miért akarom gardróbnak berendezni.. eh. azért ne legyen piros szobám, mert a nappali bordó lesz.. rohadt szép lesz tényleg. a barackszínü házhoz..  de az ugye nem lényeg.. menjen anya antik ráülünkösszetörik bútoraihoz.. jó azis igaz, hogy a piros sem megy jobban hozzá =D de az legalább nem a ház közepén lenne. mind1, harcolok =D éés behoztam a szobámba a telefont, mert ma háromig hív a festő. úgyis én nyerek, bár már unok itt ülni =D 

már most honvágyam van.. szeretek itt lakni!!! és üllőt még kevesebben ismerik, mint vecsést. eddig ha valaki nem tudta "miazhogyvecsés" aztmondtam, hogy a káposztáról híres XD és tudták.. üllőről mit mondok? a káposzta város mellett van ?! uh, a nagy problémák.

placebo koncertet akarok. =( egy tökéletes nap lenne:

  • délelött 11: kooks. 
  • egytől: quimby.
  • háromtól: placebo.
  • öttől: katatonia.
  • héttől: iced earth.
  • kilenctől: metallica.
  • tizenegytől: iron maiden.

ellennék azt hiszem. =D ebből idén lesznek a szigeten: kooks, quimby, iced earth, iron maiden. végülis több, mint a fele. nem is rossz =D katatonia jön szeptemberben a moonsorrow előzenekaraként <3 metallicára meg akkoris eljutok egyszer. az biztos.

najó.. ezt nem tudom miért írtam le =D

azthiszem kimegyek az udvarra inkább vagy gödörbe olvasni, minthogy lényegtelen dolgokat irogassak =D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kopogtatasnelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr72597253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása