HTML

a fruzsinak a blogja.

Friss topikok

Linkblog

unalom uralom.

2008.07.28. 17:17 fruzs.

a naaagy terv, hogy tegnapra csinálok valami programot.. addig jutott, hogy felhívott a barátnőm reggel 9kor : " szijja, remélem nem keltettelek fel. (megjegyzem, de =D) nincs kedved lejönni velünk balatonra két napra? " aaa erre vártam. amúgy komolyan =D és mit mondtam? hát nemtudom.. pihenni szeretnék. magyarázatot azóta is keresek =D namind1.. bepótolom holnap junkies-zal. feltéve, ha beengednek mindenféle zöldszar nélkül =D mert nem fogom odacsődíteni az egész családot, egy szar kártyáért.. bemászom oldalt.. ezen ne múljon.

unatkozom. holnaptól tényleg aktív leszek =D de egyszerűen nincs erőm..

tegnap csináltam vázlatot. egy farkasról. amit megkéne festeni. *emlékeztető*

 

nemtudom, mi lesz a franciaországi nyaralással.. anyáéknak nem is tudom, hogy van-e kedvük.. mert "mehetünk akármikor".. jah.. sok értelme lesz télen.. síelni nem fognak ugye. egyedül meg én se. =D szóval.. majd ilyen körbe a boltokba és keressünk magyar csatornákat a tvben.. "nyaralás" lesz. nomind1.

marianne rebelle me disait

qu'elle est plus jolie métissée

 ici paris

caravanes, vent du désert,

mais nous n'irons plus à la guerre

úgy írnék valamit, de nem történt semmi az ég világon =D majd holnapután.. vagy holnap éjjel..

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kopogtatasnelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr61589621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása