HTML

a fruzsinak a blogja.

Friss topikok

Linkblog

"Ha a nagy művész a haldoklást jó pénzér' cukorba mártja.."

2008.09.14. 13:37 fruzs.

 

 

 

Közhelyként hangzik, meg amúgyis.. ki nem ismeri manapság Kurt Cobaint, de annyira csodálatos ember volt. Olvasom az életrajzát, olvastam már a naplóit.. és egyszerűen ebbe nem lehet beletörődni.. ő az az ember aki túl érzékeny volt a világhoz. Mondhatjuk azt is, hogy ő akarta így, végülis öngyilkos lett. (én nem hiszem, hogy Courtney tette volna.) Lehet, hogy ez volt az életcélja valójában?

" Egy nap John Fieldsszel sétált hazafele az iskolából, s mikor Fields azt mondta neki, hogy művésznek kéne lennie, Kurt közömbösen megjegyezte, hogy más terve van. - Zenész szupersztár leszek, aztán megölöm magam, és a dicsőség tüzében égek el - mondta. - Kurt ez a leghülyébb dolog amit valaha hallottam.. ne beszélj így. - felelte Fields. - Kurt azonban rendíthetetlen volt. - De igen, gazdag akarok lenni és híres, és megölni magamat, mint Jimi Hendrix.

Persze ki tudja ebből mennyi az igazság. De ha mégis igaz.. akkor sajnos bejött.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kopogtatasnelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr24662812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása