HTML

a fruzsinak a blogja.

Friss topikok

Linkblog

a zöldkártyás k********* :)

2008.07.30. 18:20 fruzs.

a junkies eltolódott szeptember másodikára.. legalábbis nekünk.

a történet röviden tömören ennyi: "túl fiatalok vagytok." nem gondoltam, hogy ennyire komolyan veszik ezt a szabályt.. eddig akármikor betudtam menni zp-be.. 10 után is mentem már be, és mindig beengedtek.. na most nem. =D és még a fákat is kivágták oldalt, szóval még bemászni se lehetett.. gondolkodtunk azon, hogy beugrunk.. de a bokááám. azt nee. =D mindegy..eltöltöttük hasznosan az időt =P legalább 8 ismerőssel találkoztunk.. de azért anyáék igazán megcsinálhattak volna két évvel elöbb =D.

a tegnapról még..

  • voltunk a réka mamájánál =)
  • a hülye kutyám ismét befutott a szobámba és kiugrott az ablakon.. nemtudom, mi volt az indíték vagy a szándék.. útvonal rövidítés? de maajd ha elköltözünk :] és az emeleten fogok lakni. háháá.
  • kiolvastam a 11 percet. <3 iszonyatosan jó könyv. 

 

"Mert két különböző dolog színházasdit játszani egy ötcsillagos szállodában, meztelenül, vodkával, kaviárral, korbáccsal a lába közt, vagy mezítláb járkálni a hidegben, a köves úton. Elvesztette a kapcsolatot a valósággal, egy szót sem tudott szólni, semmi más nem létezett számára, csak a kicsi, szúrós kövek, amelyek kijelölték az utat a fák között."

(Paulo Coelho - 11 perc)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kopogtatasnelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr32593126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása